Σύλληψη 38χρονου στη Λεμεσό – Οδηγούσε κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του και οδηγώντας κλοπιμαίο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, στην επαρχία Λεμεσού, 38χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι κλοπιμαίο αυτοκίνητο, κινείτο στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Μονής. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Μονής, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν και καταδίωξαν το εν λόγω όχημα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά το χωριό Μοναγρούλλι, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα σε ανοιχτό χώρο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 38χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένας μάλλινος σκούφος.

Το αυτοκίνητο, που επιστράφηκε στον 66χρονο ιδιοκτήτη του, είχε κλαπεί το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, 27 Αυγούστου, από ανοιχτό χώρο στη Λευκωσία.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.