Σύλληψη 21χρονου ο οποίος φέρεται να υπέβαλλε σε βασανιστήρια 18χρονο στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 21χρονο Ε/κ πέρασε σήμερα η Αστυνομία Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε επανειλημμένα 18χρονο Ρουμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος  εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε σοβαρά εγκαύματα, που προκλήθηκαν από αναπτήρα, σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην κλινική εγκαυμάτων. Η κατάστασή του, αν και σοβαρή, παραμένει σταθερή.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 21χρονο και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό την πρόκληση βαριάς βλάβης, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολής σε βασανιστήρια, σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, γραπτών απειλών θανάτωσης και άσεμνης επίθεσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για διαλεύκανση της περίεργης αυτής υπόθεσης και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο 18χρονος φέρεται να υποβαλλόταν στα βασανιστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here