Σύλληψη νεαρού για τις διαρρήξεις καταστημάτων με γούνες

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου από την Ελλάδα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ως ύποπτος για τις δυο διαρρήξεις καταστημάτων με πανάκριβες γούνες, που σημειώθηκαν στις 25 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος, που το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στην Κύπρο, αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο που απεικονίζεται σε φωτογραφία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ενός εκ των δυο καταστημάτων.
Ο ίδιος, που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την επταήμερη κράτησή του για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
Υπενθυμίζεται πως οι δράστες των δυο διαρρήξεων καταστημάτων με πανάκριβες γούνες, έδρασαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, παραβιάζοντας την κύρια είσοδο και μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασαν γούνες συνολικής αξίας που φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Παρόμοια διάρρηξη σημειώθηκε και τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, όταν δυο κουκουλοφόροι παραβίασαν την είσοδο καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης, αποσπώντας ρουχισμό, παπούτσια και τσάντες μεγάλης αξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here