Σφοδρή χαλαζόπτωση στις Πλάτρες – Στα 25 εκ. το χιόνι στον Όλυμπο

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώνεται στην περιοχή των Πλατρών, ενώ οι δρόμοι από τις Πλάτρες προς το Τρόοδος όπως και οι άλλες ορεινές διαδρομές προς την πλατεία Τροόδους και την κορυφή του Ολύμπου είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, το χιόνι στην κορυφή του Ολύμπου είναι στα 25 εκατοστά και στην πλατεία Τροόδους στα 15.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατολισθήσεις βράχων έχουν καταστήσει επικίνδυνο τον δρόμο Γεράσας – Καλού Χωριού.

Ολισθηροί είναι οι δρόμοι: Κακοπετριάς – Καρβουνά και Πεδουλά – Προδρόμου.

Λόγω των βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Η Αστυνομία προτρέπει επίσης τους πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here