Συνελήφθη ο 32χρονος Κωνσταντίνος που καταζητείτο στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, 32χρονος, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από κατοικία, κλοπής αυτοκινήτου και κλοπής περιουσίας.

 

Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Ίκτεχ εντοπίστηκε και συνελήφθη, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, γύρω στις 8.10 το πρωί σήμερα, στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ στις 29 Σεπτεμβρίου, 2018, κλάπηκε από κατοικία 39χρονου στην Λεμεσό, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, που βρισκόταν σε τσαντάκι, στο σαλόνι της οικίας. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας υπέβαλε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, το βράδυ της επόμενης μέρας 30 Σεπτεμβρίου.

Στις 8.00 το πρωί στις 27 Οκτωβρίου, 2018, 21χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, βρισκόταν μαζί με τον 32χρονο και άλλο φιλικό τους πρόσωπο σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό, όπου μετά από λογομαχία που ο ίδιος είχε με τον 32χρονο, ο τελευταίος έκλεψε το τηλέφωνό του, αξίας 100 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, το οποίο επίσης έκλεψε στη συνέχεια από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του ξενοδοχείου, αναχωρώντας με το όχημα.

Το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί, αξίας 1100 ευρώ, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 9.00 το πρωί, στις 2 Νοεμβρίου, εγκαταλελειμμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Ύψωνα, στην Λεμεσό.

Ακολούθως της σύλληψης του σήμερα, ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής του για χρονική περίοδο πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here