Συγκινεί ο Γιώργος στο Ισραήλ: «Περιμένω πως και πως»

Μόνο συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του αστυνομικού που βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Ισραήλ στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Σε ανάρτηση ο Αρχηγός της Αστυνομίας μετέφερε τα πρώτα λόγια του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου μόλις τον αντίκρυσε κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του έγραψε: «Αρχηγέ περιμένω πως κ πως να επιστρέψω στο καθήκον. Αυτό μου είπε ο Γιώργος μόλις με είδε. Είχα ακούσει πολλά για την αφοσίωση του στη @Cyprus_Police. Ένα παιδί χαμηλών τόνων με αρχές κ αξίες που τον καθιστούν πρότυπο. Συγκίνηση θαυμασμός σεβασμός. Αυτό μόνο».

Εξάλλου ότι σε ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει ότι «στο Ισραήλ μετέβη χθες ο Αρχηγός Αστυνομίας, όπου επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, τον συνάδελφο Γιώργο, ο οποίος πυροβολήθηκε εν ώρα καθήκοντος στις 5 Μαΐου στη Λ/σο. Ο Αρχηγός Αστυνομίας διαβίβασε στον Γιώργο τις ευχές όλων των μελών της Αστυνομίας για ταχεία ανάρρωση».

Να θυμίσουμε ότι ο Γεωργίου είχε τραυματιστεί στην αιματηρή απόπειρα κατά αστυνομικών στον Ύψωνα, όταν ο Ηλίας Μούζος είχε ανοίξει πυρ εναντίον του εν ώρα καταδίωξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here