Στο “ψυγείο” η Κύπρος για ακόμη μια φορά – Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν και οι υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ισχυροί 5 και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και αργότερα πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια παράλια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το Σάββατο αναμένεται χιόνι στα ψηλότερα ορεινά, ενώ το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο και στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here