Στην κυκλοφορία ξανά τμήματα της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και έγιναν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία τμήμα του έργου ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, όπως προβλεπόταν στη νέα συμφωνία του εργολάβου που απαλλάσσεται, λόγω καθυστερήσεων, από το υπόλοιπο έργο.

Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει πως, το τμήμα μεταξύ της συμβολής της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και της συμβολής της οδού Αγίου Ιωάννη, καθώς και το τμήμα μεταξύ της συμβολής της Μισιαούλη και Καβάζογλου με την οδό Μαρκόνι και της συμβολής της με την οδό Μπαγιάρ, έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και η κίνηση είναι αμφίδρομη μέχρι  την επανέναρξη των εργασιών στο βόρειο τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος προχώρησε σε διακοπή του συμβολαίου με τον υφιστάμενο εργολάβο, λόγω καθυστέρησης στις εργασίες και σύναψη νέας τροποποιητικής συμφωνίας, σύμφωνα με την οποίαν, ο εργολάβος θα παρέδιδε ολοκληρωμένες τις εργασίες μόνο για τη φάση Α1 και ακολούθως θα απαλλασσόταν από την εκτέλεση του υπόλοιπου έργου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο προηγούμενος εργολάβος θα συνεχίσει κάποιες μικρές εργασίες συντήρησης, ενώ αναφορικά με τις εργασίες για τα υπόλοιπα τμήματα του έργου, για τα οποία ο Δήμος είχε προκηρύξει νέα προσφορά, αυτές αναμένεται να αρχίσουν περί τις αρχές του νέου χρόνου, από τον νέο εργολάβο.

Το έργο, κόστους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσεται στα συγχρηματοδοτούμενα έργα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η ολοκλήρωση του εντός των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων θεωρείται επιτακτική ανάγκη για το Δήμο Λεμεσού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here