ΣΟΚ: Διέλυσε τη Ferrari όμως βγήκε ζωντανός… (pics)

Οσο ανατριχιαστικές και αν είναι οι εικόνες, πρέπει να μας θυμίζουν, ότι όποιος συμπεριφέρεται… ανώριμα στους δρόμους, δεν έχει καλό τέλος.

Παράλληλα μας θυμίζουν οτι -όπως και να το κάνουμε- τα supercars θέλουν και επιδέξια χέρια, για να τα σεβαστείς και να σε σεβαστούν.

Το τραγικό γεγονός των φωτογραφιών συνέβη χτες, σε αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Αγγλίας. Ο νεαρός άντρας μόλις είχε παραλάβει τη νέα του… αγαπημένη, μία κατάμαυρη Ferrari 430 Scuderia, αξία σχεδόν 300.000€. Απο την πρώτη βόλτα όμως, θέλησε να γνωρίσει τη δυναμική του αυτοκινήτου και κατέληξε στο δίπλα χωράφι, μετά από κάμποσες τούμπες.

Το αυτοκίνητο μάλιστα τυλίχτηκε στις φλόγες απομένοντας αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες και που δημοσίευσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, στο twitter.

Ο οδηγός – και αυτό είναι το σημαντικό- γλίτωσε με λίγες εκδορές, γιατί εκτός από τύχη είχε στα χέρια του και ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, πριν καβαλήσει το επόμενο suoercar, καλό θα ήταν να παρακολουθήσει σεμινάρια οδήγησης τέτοιων ειδικών και ιδιαίτερων αυτοκινήτων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here