Σιβηρία – Βρήκε έναν σκελετό στον κήπο και η γυναίκα του ομολόγησε πως ήταν ο πρώην άντρας της (pics)

Σενάριο από ταινία θρίλερ θυμίζει το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη μίας 60χρονης γυναίκας.

Όσοι είστε λάτρεις των ταινιών τρόμου, δεδομένα θα έχετε δει κάποια όπου ένα ζευγάρι νομίζει οτι τα πάντα ο ένας για τον άλλον, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και πολύ τρομακτική.

Κάπως έτσι μάλλον θα ένιωσε ένα άντρας στην Σιβηρία πριν από λίγες ημέρες, όταν φυτεύοντας πατάτες στον κήπο του ανακάλυψε αρχικά ένα κρανίο και στη συνέχεια κόκαλα από έναν σκελετό.

Αμέσως λοιπόν έτρεξε να το πει στην 60χρονη σύζυγό του που βρισκόταν μέσα στο σπίτι και τότε άρχισαν οι σοβαρές εκπλήξεις.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί η απάντηση που του έδωσε ήταν η εξής: «Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου», με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να μείνει με ανοιχτό το στόμα την ώρα που η γυναίκα του, ζητούσε να θάψει ξανά τα κόκαλα και να ξεχάσει την όλη υπόθεση.

Δεν άντεξε όμως και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία βρήκε την 60χρονη πολύ συνεργάσιμη όταν πήγε να την συλλάβει. Εκείνη όχι απλά τους εξήγησε οτι σκότωσε τον 52χρονο πρώην άντρα της επειδή είχε γυρίσει μεθυσμένος ένα βράδυ στο σπίτι και άρχισε να την χτυπάει, αλλά τους υπέδειξε και που βρίσκονταν διασκορπισμένα τα κόκαλά του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here