Σειρήνες θα ηχήσουν την ερχόμενη Τρίτη στη Λεμεσό – Δείτε γιατί

Εκπαιδευτική άσκηση ετοιμότητας σε θέματα ασφάλειας πραγματοποιούν την ερχόμενη Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου οι Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, “η ασφάλεια αυτών που ζουν και εργάζονται γύρω από τις Βρετανικές Βάσεις είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων”.”Για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητο να ελέγχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την ετοιμότητα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των ομάδων άμεσης δράσης”, προστίθεται.

Οι Βρετανικές Βάσεις καλούν το κοινό να μην ανησυχήσει σε περίπτωση που την ημέρα εκείνη ακουστούν σειρήνες και παρατηρήσουν διακίνηση προσωπικού.

Τέλος, οι Βάσεις Ακρωτηρίου αναφέρουν πως οι ενέργειες τους προσβλέπουν στην λιγότερη δυνατή επίδραση των στρατιωτικών ασκήσεων στην περιοχή.

Όπως, εξάλλου, ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ από πηγές των Βρετανικών Βάσεων, η συγκεκριμένη άσκηση δεν σχετίζεται με την επίσκεψη του Δούκα και της Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη μέρα, 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως μας αναφέρθηκε, η άσκηση ετοιμότητας είχε προγραμματιστεί πριν την ανακοίνωση της επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here