Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα – Δείτε αναλυτικά

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η πρόγωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα παράλια µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σταδιακά στα βόρεια µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά, στα δυτικά, µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους πλην 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά και ενδεχοµένως τοπικά στο εσωτερικό, θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν, το πρωί, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια και τα δυτικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα ανατολικά παράλια, όπου αναµένεται γύρω στους 15 και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά, αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος των χιονιών, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 61 εκατοστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here