Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αναμένονται τις επόμενες ημέρες – Δείτε λεπτομέρειες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάζει την περιοχή από την Τρίτη.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό το απόγευµα να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, η οποία ωστόσο αναµένεται να υποχωρήσει µέχρι το βράδυ. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αργότερα, κυρίως µετά τα µεσάνυχτα, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα παραµείνει ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ τοπικά τα φαινόµενα δυνατό να είναι έντονα.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναµένεται από το απόγευµα της Πέµπτης.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη, αναµένεται µικρή περαιτέρω πτώση, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here