Προσωρινό φθινοπωρινό κλίμα συνοδευόμενο από σκόνη αναμένεται τις επόμενες ημέρες

Ασθενής ψηλή πίεση, ενώ αύριο αναμένεται αστάθεια στην περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που τη Δευτέρα αναμένεται να υποχωρήσει.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα μέτριοι και στα προσήνεμα ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Στα προσήνεμα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, μέχρι την Τρίτη, παραμένοντας γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here