ΠΡΟΣΟΧΗ: 12 καταζητούμενα πρόσωπα για φόνο, ληστείες τραπεζών, κλοπές και διαρρήξεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πιο κάτω ακολουθούν τρεις αστυνομικές ανακοινώσεις με 12 συνολικά καταζητούμενα πρόσωπα για υποθέσεις φόνου, ληστειών σε τράπεζες και διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες που έγιναν στην επαρχία Λεμεσού. 

1η Αστυνομική Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας, η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τα πιο κάτω οκτώ πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου του Έρνεστ Λεωνίδη, που διαπράχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, 2018 στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για τους:

1. LASHA OKMELASHVILI, 33 ετών, από τη Γεωργία

2. ALEKSI GAMBARASHVILI, 29 ετών, από τη Γεωργία

3. PIRUZ KAVLEASHΙVILI, ή PIRUZI MURESAN 31 ετών από τη Γεωργία

4. SERGO ASLANISHVILI,  28 ετών, από τη Γεωργία

5. LERIK MURADOV, 29 ετών, από τη Ρωσία

6. DIMOKRITOS MAGDALIANOV, 48 ετών, από τη Γεωργία

7. ROLAND BENIAIDZE, 36 ετών, από τη Γεωργία

8. VAKHTANG MANGOSHVILI, 36 ετών από τη Γεωργία

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

2η Αστυνομική Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας, η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τους ΧΑΡΗ ΣΑΡΙΔΗ, 34 χρόνων και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, 33 χρόνων, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι, εναντίον του ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ, διερευνάται επιπρόσθετα υπόθεση παράνομης εισόδου του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και απαγορευμένου μετανάστη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΧΑΡΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ

3η Αστυνομική Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας, η  Αστυνομία Κύπρου εξακολουθεί να καταζητεί τους GIVI KUTCHASVILI, 27 ετών, από τη Γεωργία και του ZURAB USUPYAN, 41 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή, που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

GIVI KUTCHASVILI
ZURAB USUPYAN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here