ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι και τους 40 βαθμούς θα ακουμπήσει σήμερα ο υδράργυρος – Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, σήµερα και την Παρασκευή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται το πρωί παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν, το απόγευµα, ισχυροί, 5 µποφόρ. Στα νοτιοδυτικά θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά νωρίς το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here