ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανυπόφορες ζέστες και σκόνη κάνουν την άφιξη τους σήμερα- Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένεται αλλαγή του καιρού

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το µεσηµέρι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και από το µεσηµέρι και µετά, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν, τοπικά, χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή.
Η θερµοκρασία την Τετάρτη και την Πέµπτη θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, ενώ την Παρασκευή θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here