Προσοχή: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία με τα οδικά έργα στην Λεμεσό

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κλειστή θα είναι σήμερα λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τον Ύψωνα, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το δίωρο αυτό θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, από την έξοδο Ύψωνα μέχρι την έξοδο προς το φράγμα του Κούρη.

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, σε μήκος 1000μ. περίπου, και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here