Προσοχή! Ορατότητα μηδέν στο Τρόοδος! Πυκνή χιονόπτωση

Σε κλοιό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κύπρος κάτι που θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες. Ο κλοιός βαρυχειμωνιάς δημιουργεί – όπως αναμενόταν – μαγευτικό τοπίο στις ορεινές περιοχές με το Τρόοδος να έχει φορέσει τη λευκή του ενδυμασία για τα καλά.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί από τος live webcam στην περιοχή του Τροόδους, το λευκό τοπίο είναι εντυπωσιακό και με την ορατότητα να είναι περιορισμένη έως μηδενική!

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώνεται στην περιοχή των Πλατρών, ενώ οι δρόμοι από τις Πλάτρες προς το Τρόοδος όπως και οι άλλες ορεινές διαδρομές προς την πλατεία Τροόδους και την κορυφή του Ολύμπου είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι το βράδυ, ενώ νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή, αργά το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 22.00 το βράδυ.

Συσσώρευση νερού σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού – Λευκωσίας, ιδιαίτερα στην περιοχή Λυμπιών παρατηρείται, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος υδρολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here