Προσοχή! Αυτοί οι δρόμοι έκλεισαν ή είναι επικίνδυνοι στην Κύπρο

Λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

 

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Επίσης, στην επαρχία Πάφου, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στο δρόμο Νατάς προς Επισκοπή και στην κύριο δρόμο Πενταλιάς, προς τη Μονή Παναγίας του Σίντι.

Ολισθηροί λόγω βροχόπτωσης, είναι οι δρόμοι, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Κακοπετριάς – Καρβουνά.

Στους δρόμους Αμιάντου – Καρβουνά και Τροόδους – Χιονίστρας κατά τόπους υπάρχει παγετός, ενώ στην περιοχή Τροόδους και Αγρού επικρατεί ομίχλη.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here