Περαιτέρω νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη στα βόρεια και τοπικά στα νότια παράλια, ενώ αργότερα στα δυτικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό,
στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά και σε περιοχή του εσωτερικού ανατολικά του Τροόδους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here