Πεντάστερος και καταιγιστικός ο …Θεός Απόλλωνας έκανε θρύψαλά τη Νέα Σαλαμίνα

Αυτός ο Απόλλωνας προκαλεί τρόμο.  Με μια φανταστική εμφάνιση, οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή συνέτριψαν τη Νέα Σαλαμίνα με 5-0 και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις χθεσινές απώλειες των ΑΕΚ, Ανόρθωση και Ομόνοιας.
Η Λεμεσιανή ομάδα έχοντας σε μεγάλη βραδιά όλους τους παίκτες και με μαέστρο τον Ντα Σίλβα που σκόραρε δύο φορές και έδωσε τρεις ασίστ έκανε θρύψαλά την αντίπαλο του που δεν προσαρμόστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ζελάγια
Το πρώτο ημίχρονο
Κυριολεχτικά απολαυστικός ήταν ο Απόλλωνας στο πρώτο 45λεπτο. Οι κυανόλευκοι απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, έβγαλαν πολλούς αυτοματισμούς –υπήρχαν στιγμές που έκρυψαν την μπάλα- και δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Και το βρήκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 8΄ και αφού πρώτα είχαν προειδοποιήσει με τον Ζελάγια τρία λεπτά νωρίτερα.
Στο 16ο λεπτό η ομάδα της Λεμεσού κλείδωσε και το τρίποντο, με το πρώτο γκολ του Γιάκολις. Ο Κροάτης είδε τον Ντα Σίλβα να επιχειρεί μακρινή μπαλιά, έκανε άψογη υποδοή της μπάλας και αφού ντρίμπλαρε τον Βεσελόφσκι πλάσαρε για το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα γκολ. Είχε δοκάρι με τον Ντα Σίλβα και αρκετές κλασικές ευκαιρίες με τους Γιάκολις, Σκέμπρι και Ζελάγια.
Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές της δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Απόλλωνα.
To δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Δύο λεπτά πέρασαν για να πετύχει το τρίτο του γκολ η ομάδα της Λεμεσού, η οποία είχε όλους τους παίκτες σε τρομερή βραδιά. Σκόρερ ο Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μέχρι το 64΄ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0, καθώς ο Βραζιλιάνος έδωσε δύο ασίστ και οι Ζελάγια-Μαρτίνες ήταν εύστοχοι από κοντά.
Μετά το 5-0, οι κυανόλευκοι έριξαν στροφές, η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αλλάξει το οτιδήποτε. Τελικό σκορ Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα 5-0.
Πηγή: Sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here