Παλληκάρι ο Άρης (0-0) προσγείωσε τον ΑΠΟΕΛ- “Κατάπιε” καθαρό πέναλτι ο Αναστασίου

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε, στο Τσίρειο Στάδιο, ο αγώνας Άρης – ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Ικανοποιημένος ο Μαρτίδης
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έμεινε ο τεχνικός του Άρη Νικόλας Μαρτίδης.
”Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Υπήρχαν τεράστιοι χώροι στην αντεπίθεση και αν το πιστεύαμε λίγο περισσότερο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τα μαρκαρίσματα μας στο πρώτο μέρος δεν ήταν και τα καλύτερα. Δικαιούμασταν πέναλτι στη φάση του Νικολίτσα. Χτίζουμε πάνω στο 0-0 απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και θα δουλέψουμε για τη νίκη”
Οι συνθέσεις:
Άρης: Νουρεντινόφσκι, Χριστοφόρου, Φράγκος (77′ Μεντζέτοβιτς), Ιονίτσα (46′ Μουλόπουλος), Μαραγκουδάκης (90′ Πάγκαλος), Νικολίτα, Ντρομπάροβ, Λεονάρντο, Παναγή, Νγκολό, Ράντου
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μερκής, Καρλάο, Βούρος (64′ Ποτέ), Αλεξάνδρου, Φαρίας, Μοράις, Εμπεσίλιο (45′ Λούκας Σόουζα), Ζαχιντ (80′ Βινίσιους), Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες ΑΕΛ – Απόλλωνας, Ομόνοια – Αλκή και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – Πάφος και Ερμής – Εθνικός.

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα Ανόρθωση – Δόξα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here