ΟΝΕ – Ένα μεγαλεπίβολο έργο και όραμα που γίνεται πραγματικότητα (vid)

Μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα ταινία έχει δημοσιοποιηθεί από την εταιρεία Pafilia Property Developers σε σχέση με την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου ΟΝΕ που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Μέσα από την ολιγόλεπτη ταινία αποκαλύπτεται το μέγεθος του έργου και η κατασκευαστική του πολυπλοκότητα καθώς και οι καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία.

Το ΟΝΕ είναι το υψηλότερο παραθαλάσσιο οικιστικό έργο στην Μεσόγειο το οποίο έχει αναδιαμορφώσει τον ορίζοντα της Λεμεσού. Το μοναδικό αυτό έργο της Pafilia βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του και αποτελεί σημαντικός σταθμός για τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου. Πρόκειται για ένα επίτευγμα της μηχανικής καθώς και αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα. Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κύριος Ηλίας Ηλιάδης μεταξύ άλλων δήλωσε “Η σημερινή εποχή καθώς και η αγορά ακινήτων απαιτεί ποιότητα στον σχεδιασμό αλλά και καινοτόμες κατασκευαστικές εφαρμογές. Απαιτεί ποιότητα κατασκευαστικών υλικών και υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας στην ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών. Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε ένα όραμά μας να υλοποιείται. Για ακόμη μια φορά η Pafilia έχει καταφέρει, τα έργα της και πιο ειδικά το ΟΝΕ να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τομέα των ακινήτων. Η εμβληματική μορφή της αρχιτεκτονικής του ΟΝΕ συναγωνίζεται με τα πιο γνωστά έργα ανά το παγκόσμιο. Είναι τέτοιου είδους έργα τα οποία χρειαζόμαστε για να καταστήσουμε την Κύπρο επενδυτικό προορισμό και είναι αυτά τα έργα που έχουν καταφέρει να προσελκύσουν αρκετούς επενδυτές ακινήτων στην χώρα μας συμβάλλοντας στην οικονομική ανάκαμψη της”.

Αυτή την στιγμή οι κατασκευαστικές εργασίες εστιάζονται στην διαμόρφωση και ολοκλήρωση των διαμερισμάτων αλλά κυρίως στην ολοκλήρωση του μοναδικού σε σχεδιασμό κελύφους του κτηρίου το οποίο θα προσθέσει και θα αναδείξει περεταίρω την ομορφιά και κομψότητα του κτηρίου. Αξίζει να τονιστεί η ιδιαίτερη δυσκολία κατασκευής του κελύφους λόγω της καμπυλότητας καθώς και του μεγάλου ύψους του.

Το ΟΝΕ είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης και πολυεπίπεδης συνεργασίας εκατοντάδων συμβούλων και συνεργατών από το εξωτερικό και το εσωτερικό το οποίο αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης πολλών άλλων αναπτυξιακών έργων στην χώρα μας συμβάλλοντας την ίδια ώρα στην αναβάθμιση του κατασκευαστικού τομέα και του κλάδου των ακινήτων. Αποτελείται από 83 πολυτελή διαμερίσματα και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές ευεξίας παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που διασφαλίζουν τις ανέσεις των ενοίκων του έργου και την ποιότητα ζωής που τους αρμόζει. Επιπρόσθετα, στο ισόγειο επίπεδο του έργου υπάρχει πλατεία με εστιατόριο και καταστήματα επώνυμων οίκων.

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες της χρονιάς η εταιρεία προχώρησε με αποφασιστικότητα και τόλμη στην ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών του έργου χωρίς εκπτώσεις, υλοποιώντας τις υποσχέσεις της προς τους πελάτες της. Η ολοκλήρωση του ΟΝΕ επαναβεβαιώνει την αξιοπιστία και την φήμη της εταιρείας στην παράδοση μοναδικών έργων και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει καταφέρει σε γρήγορους ρυθμούς να διαθέσει πέραν του 90% των οικιστικών μονάδων του. Επιπρόσθετα, το έργο έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών 15 διαφορετικών εθνοτήτων κάτι το οποίο αποδεικνύει την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας και ιδιαίτερα του έργου ΟΝΕ στον παγκόσμιο χάρτη των ακινήτων.

Η εταιρεία Pafilia Property Developers έχει ιδρυθεί το 1977 και είναι πρωτοπόρος στην δημιουργία πολυτελών προορισμό σύγχρονου τρόπου ιδιοκατοίκησης και ζωής. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ακινήτων στην Πάφο και στην Λεμεσό που αποτελείται από μοντέρνα διαμερίσματα, σπίτια, επαύλεις, παραθαλάσσια ψηλά κτίρια αλλά και το μοναδικό πολυτελές Golf Resort Μίνθης.