Νεφώσεις με πιθανές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα – Πως θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Βόρειο ως βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα ανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα δυτικά το απόγευµα θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη νύχτα όµως, αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here