Νεφώσεις και βροχή αναμένονται μέχρι την Κυριακή – Σταθερές οι θερμοκρασίες

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, σε κάποιες περιοχές στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη και παροδικά, στα νότια παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here