ΝΕΟ ΣΟΚ: Ελληνοκύπρια η μητέρα του νεογνού στην Λεμεσό

Η νεαρή γυναίκα μετέβηκε μόνη της στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εντοπίσθηκε τελικώς η μητέρα του νεογνού το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο μετά το μεσημέρι στο παλιό Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού. Η νεαρή γυναίκα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα μετέβηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ αν και αρχικά η αστυνομία είχε δηλώσει ότι επρόκειτο για νεαρή γυναίκα από χώρα της Ευρώπης, η μητέρα τελικά φαίνεται να είναι Κύπρια. Η μητέρα μετά τη σύντομη κατάθεση της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη και ιατρική φροντίδα.
Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι είχε γεννηθεί λίγη ώρα πριν εγκαταλειφθεί, και σύμφωνα με τους επί καθήκοντες ιατρούς ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα και τοποθετημένο σε καρέκλα έξω από το γραφείο των νοσηλευτών του ασθενοφόρου.

Το νεογνό εντόπισε νοσηλευτής και αφού κάλεσε σε βοήθεια, το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τοποθετήθηκε στην θερμοκοιτίδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Το αγοράκι το οποίο ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, χαίρει άκρας υγείας και είναι ολοκληρωμένης κύησης.

Η αστυνομία αναμένεται να διερευνήσει τις επόμενες ώρες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκαταλείφτηκε το νεογνό.

Πηγή: kathimerini.com.cy/ ΡΙΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here