«Μύρισαν» Χριστούγεννα στη Λεμεσό-Φωταγωγήθηκε η πόλη (ΦΩΤΟΣ)

Χωρίς την παρουσία πολιτών, λόγω των περιοριστικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Λεμεσού, με τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαϊδη να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας.

Σε μια σεμνή τελετή, Δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, έδωσαν το έναυσμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου, φωτίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Σε σύντομη ομιλία του, ο κ. Νικολαϊδης έστειλε τις ολόθερμες ευχές του δημοτικού συμβουλίου σε όλους τους δημότες, για Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και «αντοχή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας».

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας. Η πόλη μας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας και τις επιπτώσεις πάνω στους εργαζόμενους, πάνω στις ευάλωτες ομάδες της πόλης μας, πάνω στις επιχειρήσεις της πόλης μας», είπε ο Νίκος Νικολαϊδης και υπογράμμισε ότι οι Λεμεσιανοί κράτησαν μια στάση ευθύνης απέναντι στις οικογένειες τους και στην ίδια την πόλη.

Λέγοντας ότι η Λεμεσός σεβάστηκε τα μέτρα, υπέδειξε ότι «ταυτόχρονα αναμένουμε ότι η πόλη μας θα τύχει μιας ανάλογης αντιμετώπισης και σε ό,τι αφορά τη στήριξη από τις συνέπειες αυτών των μέτρων».

Απόψε, συνέχισε, όλο το δημοτικό συμβούλιο είναι εδώ, εκπροσωπώντας πολλούς Λεμεσιανούς που δεν μπορούν να είναι απόψε μαζί μας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα μαζί με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ένα μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες δεν χάνουμε την πίστη μας στο παρόν και το μέλλον της όμορφης πόλης μας», συμπλήρωσε.

Ανέφερε, τέλος, ότι πρέπει να γιορτάσουμε και φέτος τη γέννηση του Χριστού, με αγάπη και αισιοδοξία και ευαισθησία για τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, που έχουν περισσότερη ανάγκη, και όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με υπομονή και πείσμα μέχρι να τα καταφέρουμε.