“Μόδα” έχει γίνει ο εμπρησμός αυτοκινήτων.. – Τρία οχήματα κάηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο

Πυρκαγιές σε τρία οχήματα αντιμετώπισε, μεταξύ άλλων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η ώρα 03:35  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή πολυκατοικίας στην οδό Χαλκιδικής, στη Γερμασόγεια».

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός, Αγίου Νικολάου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:06.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η  ώρα 03:54 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα, τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Ομονοίας, στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός, Μονοβόλικου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ωστόσο, η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από γείτονες.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγιναν τελικές κατασβέσεις.

Τα δύο οχήματα υπέστησαν εξωτερικές ζημιές, ενώ τα αίτια των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 27ης Ιουνίου μέχρι και τις 06:00 της 28ης Ιουνίου ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια, δεκαέξι πυρκαγιές, δέκα ειδικές εξυπηρετήσεις και σε τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here