Μαθήτριες κούρεψαν τα μαλλιά τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Ημέρα κοψίματος μαλλιών για κατασκευή περουκών για παιδιά με καρκίνο διοργάνωσαν στα πλαίσια της εθελοντικής τους δράσεις το Λύκειο και η Τεχνική Σχολή Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Όπως αναφέρεται θα ακολουθήσουν ακόμη δύο δράσεις στις 14.3.2019 οι οποίες μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών.
Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις διέπονται από το συμφέρον και τον ωφελιμισμό, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η αξία του εθελοντισμού έρχεται και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε τη βοήθεια μας χωρίς να σκεφτόμαστε την ανταμοιβή και την ανταπόδοση.
Στόχος των εκδηλώσεων, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι το δίδαγμα στους μαθητές ότι κέντρο του ενδιαφέροντος μας πρέπει να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και όχι το ανελέητο κυνήγι του χρήματος ή της κοινωνικής αναγνώρισης.
Τέλος η Διεύθυνση του Λυκείου  και της Τεχνικής Σχολής Πόλης Χρυσοχούς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους αλλά και τον κομμωτή και τις κομμώτριες για την δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here