Μέχρι και 30αρια «χτυπάει» σήμερα ο υδράργυρος – Πότε πέφτει η θερμοκρασία;

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα, στα δυτικά, µέχρι δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεµα παράλια, θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αργότερα στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέχρι µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, εκτός από τα δυτικά όπου δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Τη ∆ευτέρα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν κατά τόπους µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here