Λεμεσός: Τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο από έκρηξη σε όχημα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έκρηξη σε καζάνια με μπογιά που ρυμουλκούνται από όχημα των δημοσίων έργων για σήμανση του οδοστρώματος, τραυμάτισε δυο πρόσωπα, στη Λεμεσό. Δύο ακόμη πρόσωπα επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με αναπνευστικά προβλήματα.

Η έκρηξη στα καζάνια, που βρίσκονταν στη λεωφόρο Ομονοίας στο πλαίσιο εργασιών σήμανσης του δρόμου με μπογιά, έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός, τόσο από την έκρηξη όσο και από την καυτή μπογιά, που κατέληξε στο οδόστρωμα και σε διερχόμενα οχήματα.

Με ελαφρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ένας εργάτης των Δημοσίων Έργων, καθώς και ο διανομέας οδηγός μοτοσικλέτας, ενώ αξιωματικός της Αστυνομίας καθώς και ένας 32χρονος, επισκέφθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες με αναπνευστικά συμπτώματα.

Συγκεκριμένα, ο αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, έτρεξε μαζί με εργάτες των δημοσίων έργων και απομάκρυναν μεγάλες φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν δίπλα από τα καζάνια, τα οποία είχαν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ έγινε χρήση και των πυροσβεστήρων σε μια προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Στη σκηνή έφτασαν Πυροσβεστικά οχήματα και η Αστυνομία, ενώ επιθεωρητές του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας άρχισαν εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την έκρηξη στα καζάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here