Λεμεσός: «Πυρά» ΥΚΑΝ σε ίδρυμα για την υπόθεση ναρκωτικών σε κυλικείο

Για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις αναφορές για πώληση ναρκωτικών από κυλικειάρχη στην Επιτροπή Παιδείας, μίλησε στο Sigmalive ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία, όπως έπρεπε να πράξει, όταν ήρθε εις γνώση του το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στη συνέχεια, στις αναφορές του Εκπροσώπου Τύπου της ΥΚΑΝ και του Πρόεδρου της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων απάντησε η Εκπρόσωπος του Στέλλα Κωνσταντίνου στο SigmaLive.

Όταν ακούστηκε στην Επιτροπή Παιδείας, τότε η ΥΚΑΝ ζήτησε περαιτέρω στοιχεία για τη διερεύνηση του περιστατικού, ενώ ο χρόνος διάπραξης των αδικημάτων, εάν υπάρχουν, δεν έγινε γνωστός στην υπηρεσία.

Όπως μας ανέφερε, η Αστυνομία βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης κατά πόσον ο κυλικειάρχης εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και εάν οι καταγγελίες έχουν βάση.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν εις γνώση της Υπηρεσίας οποιαδήποτε καταγγελία ή υπόνοια για τέτοιες δραστηριότητες στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ το σχολείο δεν είχε δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες που να αφορούν τέτοιο περιστατικό. Σύμφωνα με τον Στέλιο Σεργίδη, υπάρχει τακτική επικοινωνία με τα σχολεία για τέτοια θέματα, ενώ είχε πρόσφατα επικοινωνία με το συγκεκριμένο σχολείο και δεν τους είχε αναφερθεί οτιδήποτε.

Όσον αφορά στις συλλήψεις μαθητών, ανέφερε ότι ανέρχονται σε 68 και όλοι τους έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά προγράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here