Λεμεσός: Μεγάλη επιχείρηση για πάταξη πορνείας – Τέσσερις συλλήψεις

Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 52, 36, 31 και 60 χρόνων.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, του ΤΑΕ, και του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λεμεσού για πάταξη του φαινομένου της εμπορίας ενήλικων προσώπων με σκοπό την πορνεία.

Με την έναρξη της επιχείρησης, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, για το ότι φέρονται να εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία, σε διαμερίσματα τριών υποστατικών στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκαν συνολικά 14 έρευνες σε διαμερίσματα, σε τρείς διαφορετικές τοποθεσίες στην επαρχία Λεμεσού.

Εντοπίστηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των €1,640, διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την πορνεία, αριθμός κινητών τηλεφώνων καθώς επίσης και τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και ερευνών, συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 60 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, καθώς και μία 31χρονη για παράνομη παραμονή της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τέσσερις γυναίκες οι οποίες είχαν κληθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, κρίθηκαν ως πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων και μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τα περαιτέρω.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here