Λεμεσός: Είδαν την ΥΚΑΝ και το έβαλαν στα πόδια – Τι κουβαλούσαν

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν χθες (1/2) το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος έχοντας ως συνοδηγό 22χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Κατά την ανακοπή, τα πιο πάνω πρόσωπα επιχείρησαν να διαφύγουν πεζά, αλλά ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €1,100, ενώ στην κατοχή του 22χρονου, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1,260.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 21χρονου όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Στο σημείο της ανακοπής, βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο του 22χρονου, στο οποίο επίσης διενεργήθηκε έλεγχος βάσει γραπτής συγκατάθεσής του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here