Λεμεσός: Αστυνομικός «έπαιξε» ξύλο με νεαρούς στον δρόμο – Διήμερη κράτηση

Υπό διήμερη κράτηση τελεί 34χρονος αστυνομικός στην Επαρχία Λεμεσού. Όλα έγιναν χθες στις 3 τα ξημερώματα όταν αστυνομικός φέρεται να ξυλοκόπησε δυο νεαρούς αφού προηγουμένως ανέκοψε το ένα όχημα το άλλο σε δρόμο της πόλης.

Οι νεαροί προέβησαν σε καταγγελία και εναντίον του αστυνομικού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία συνέβη τα ξημερώματα χθες. Ο 34χρονος ο οποίος πριν τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λεμεσού ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που, σύμφωνα με την καταγγελία, πέρασε κόκκινο σε φώτα τροχαίας και παραλίγο να συγκρουστεί με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο αντέδρασαν στην επικίνδυνη οδήγηση του άλλου οδηγού, οπότε υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο αστυνομικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και γρονθοκόπησε τους δύο από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, τραυματίζοντας τους.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.  Οι άλλοι δύο μετέβησαν στην Αστυνομία  και κατήγγειλαν το περιστατικό. Ο αστυνομικός αναγνωρίστηκε ως το πρόσωπο που επιτέθηκε και κτύπησε τους πολίτες, έτσι συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Ο συλληφθείς δίνει τους δικούς του ισχυρισμούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.  Το πρωί τέθηκε υπό διήμερη κράτηση σε διαδικασία προσωποκράτησης που έγινε στο νοσοκομείο Λεμεσού, μιας και μετά τη σύλληψη του, ένιωσε αδιαθεσία και κρατήθηκε για νοσηλεία.