Λεμεσός: Έτσι έγινε η επίθεση στη χρηματαποστολή

Υπόθεση απόπειρας ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και εμπρησμού αυτοκινήτου, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.
Η απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε γύρω στις 11.40π.μ., σήμερα, όταν 53χρονος, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, παρέλαβε χρηματικό ποσό από κατάστημα στην Λεμεσό και ενώ κατευθυνόταν πεζός προς το αυτοκίνητο της εταιρείας του, που βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κεντρικής εισόδου του καταστήματος, δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο, ο οποίος τον κτύπησε με λοστό.
Ο 53χρονος αμύνθηκε και κατάφερε να τοποθετήσει τα χρήματα στο αυτοκίνητο της χρηματαποστολής. Δεύτερο πρόσωπο έτρεξε στο σημείο να βοηθήσεις τον πρώτο ύποπτο και έριξε δύο πυροβολισμούς με αεροβόλο πιστόλι, ενώ στη συνέχεια οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.
Λίγο αργότερα, σε ανοιχτό χώρο, δίπλα σε δρόμο της Λεμεσού, εντοπίστηκε να φλέγεται ένα αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες της απόπειρας ληστείας. Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ο 53χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θλαστικά τραύματα στα χέρια και στον ώμο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε στη συνέχεια εξιτήριο.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here