Λεμεσός:Ανοίγει ‘βεντάλια’ 11 υποθέσεων 21χρονος με πλούσιο βιογραφικό

Κοντά στη διαλεύκανση 11 υποθέσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής από αυτοκίνητα βρίσκεται η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 21χρονου στη Λεμεσό.

Ο 21χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο, έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό. Η κλοπή διαπράχθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 8 Δεκεμβρίου, και καταγγέλθηκε χθες, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στην Αστυνομία.

Ανακρινόμενος ο 21χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη ακόμη δέκα υποθέσεων κλοπής. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε ακόμη επτά υποθέσεις κλοπής περιουσίας από αυτοκίνητα και σε ακόμη τρεις υποθέσεις απόπειρας κλοπής περιουσίας από αυτοκίνητα, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 8-11 Δεκεμβρίου 2018 στη Λεμεσό.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα διήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης των εν λόγω υποθέσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here