ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο Λεμεσιανό για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

Στη σύλληψη 42χρονου προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) στη Λεμεσό.


Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος σε περιοχή της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 11 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 5,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς και χρηματικό ποσό, ύψους 3,765 ευρώ και 150 δολαρίων Αμερικής.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Στη συνέχεια, ο 42χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.



Στο μεταξύ, η αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ και στη σύλληψη 39χρονου για εμπρησμό αυτοκινήτου.

Ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 7 Αυγούστου, 2016, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here