ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 15χρονο- Σε ποιές σοβαρές υποθέσεις εμπλέκεται;

Δύο υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, για τις οποίες εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου, 2017, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ειδών αλιείας, το οποίο βρίσκεται στην Λεμεσό, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 6 και 7 Σεπτεμβρίου, 2017, διαρρήχθηκε το κατάστημα του, από το οποίο κλάπηκαν εμπορεύματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 553 Ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, στην Λεμεσό, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η μητέρα του.

Εναντίον του 15χρονου προέκυψε μαρτυρία και για διάρρηξη υποστατικού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 και 23 Ιανουαρίου, 2018, στην Λεμεσό, κατά την οποία από το υποστατικό κλάπηκε μοτοποδήλατο 49 κυβικών, αξίας 400 Ευρώ, ιδιοκτησία 91χρονου.

Μετά τη σύλληψη του, ο 15χρονος συνεργάστηκε με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία, μετά από υποδείξεις του νεαρού, εντόπισαν και παρέλαβαν το πιο πάνω μοτοποδήλατο για να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.

Ο 15χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here