ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες δυο οχήματα- Κλεμμένο το ένα και το έκαψαν

Πυρκαγιές σε δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό, ένα εκ των οποίων δηλωμένο στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο, αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 23ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 24ης  Ιανουαρίου 2018. Συνολικά ανταποκρίθηκε  σε 14 κλήσεις για βοήθεια , έξι πυρκαγιές και οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις .

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 07.48 χθες σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάροδο της οδού Ανδροκείδου, στον Ποταμό Γερμασόγειας και ήταν δηλωμένο ως κλοπιμαίο.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.59. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα ολόκληρο το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το όχημα ήταν δηλωμένο στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Στη δεύτερη περίπτωση πυρκαγιάς σε όχημα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι «η ώρα 04.13 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσής  υπεραγοράς στην οδό Βασιλείου Αλεξάνδρου στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού».

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου»  με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.42.

Τα όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από τη θερμότητα ελαφρές ζημιές έπαθε παρακείμενα σταθμευμένο όχημα ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here