ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο νέος Πύργος με το ελικοδρόμιο δημιουργεί ενθουσιασμό

Ενθουσιασμό και ευφορία προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού και όχι μόνο η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΣΚΑΝΗΣ η οποία συνοδεύτηκε και με φωτογραφίες για το νέο οικοδομικό δημιούργημα με την ονομασία The Gallery που θα έρθει να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ανάπτυξη της πόλης.

Οι πρώτες εικόνες από τον Πύργο που σχεδίασε ένα από τα πιο φημισμένα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο το WKK Architects και το οποίο προορίζεται να ανεγερθεί στο παραλιακό τόξο και την καρδιά της Λεμεσού, στην συμβολή των οδών Ανεξαρτησίας με την Παραλιακή δόθηκαν στη δημοσιότητα απο την κατασκευάστρια εταιρεία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, αναφέρει η Ασκάνης Group, να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του νέου μας εμβληματικού έργου, The Gallery. 

Τοποθετημένο παραλιακά, δίπλα από το Παλιό Λιμάνι, το εντυπωσιακό The Gallery θα ενώνει περίτεχνα με φωτιζόμενη αερογέφυρα τον παραλιακό δρόμο με τη γραφική οδό Αγίου Ανδρέου, ενώ η εσωτερική μεγάλη του πλατεία θα φιλοξενεί εστιατόρια και καφετέριες διαθέσιμα προς το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας στο http://www.askanis.com/index.php?pageid=236

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here