ΛΕΜΕΣΟΣ: Με κουτουλιές σε βάρος αστυνομικού πήγε να γλυτώσει τη σύλληψη 35χρονος

Κτύπησε αστυνομικό με το κεφάλι του, προσπάθησε να διαφύγει και προέβαλε ισχυρή αντίσταση στους υπόλοιπους αστυνομικούς που τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ο λόγος για 35χρονο από τη Τσεχία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κλοπιμαίων, σε διαμέρισμα, στη Λεμεσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, εντόπισε τον 35χρονο να κινείται ύποπτα στην οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη. Ανακόπηκε και σε έρευνα  εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με ανοιγόμενη λεπίδα μήκους 9 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, ένα μεταλλικό αντικείμενο που καταλήγει σε μυτερή άκρη και χρησιμοποιείται ως επιθετικό όργανο, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα μεταλλικό δοχείο εντός του οποίου υπήρχε άσπρη κρυσταλλική ουσία, που φαίνεται να είναι ναρκωτική ουσία, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Όταν Αστυνομικός ενημέρωσε τον 35χρονο πως είναι υπό σύλληψη, αυτός τον κτύπησε με το κεφάλι του και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση άλλων αστυνομικών για να περιοριστεί και να συλληφθεί, καθώς προέβαλε ισχυρή αντίσταση.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, για την οποίαν τελούν από προχθές υπό κράτηση τρεις ακόμη αλλοδαποί, ενώ καταζητείται ακόμη μια γυναίκα.

Ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του έγινε συρραφή στο τραύμα του, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ύποπτος, καθώς ζήτησε να εξεταστεί από γιατρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here