ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή Αγωνίας: “Επικίνδυνη για κατάρρευση η πολυκατοικία μας”- Αλαλούμ επιστολογραφίας

Σε απόγνωση βρίσκεται αναγνώστης του LemesosPress.com ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να δημοσιοποιήσει την αγωνία του για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε πολυκατοικία στην περιοχή Νεάπολη της οποίας είναι ένας απο τους ιδιοκτήτες.

Καταγγέλνοντας αλαλουμ στις διαδικασίες αλλά και μια άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία στην εφαρμογή του Νόμου θέτει δημόσια το εύλογο ερώτημα: “Ποιός θα φέρει ευθύνη αν καταρρεύσει μέρος της πολυκατοικίας ή απο η αποκόλληση ενός κομματιού που έχει υποστεί διάβρωση τραυματίσει κάποιον διερχόμενο;”

Όπως αποκαλύπτεται από την επιστολογραφία που το LemesosPress.com εξασφάλισε η απροθυμία των άλλων ενοίκων ιδιοκτήτών αλλά και το μπαράζ επιστολών από και προς τον Δήμο απο το 2016 δεν φαίνεται μέχρι σήμερα να οδηγεί πουθενά.

Στο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε και παρουσιάζουμε είναι εμφανές ότι απο καθαρή τύχη μέχρι στιγμή δεν θρηνήσαμε θύματα κάτι που δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχίσει να συμβαίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί επίσης ότι στην εν λόγω πολυκατοικία υπάρχουν 14 διαμερίσματα ενώ διαμένουν πέραν των 30 ατόμων.

Πάντως αξιοσημείωτο πέραν του αποδεικτικού υλικού είναι και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πολυκατοικία κρίνεται ως επικίνδυνη και απο τον ίδιο τον Δήμο Λεμεσού όπως πιο κάτω μπορείτε να διαπιστώσετε απο τις επιστολές που έλαβε ο παραπονούμενος.

Πιο κάτω ακολουθούν όλα τα ντοκουμέντα και οι φωτογραφίες

Πρόσφατη επιστολή παραπονούμενου 

Απάντηση απο Δήμο Λεμεσού σε προηγούμενη επιστολή και παραδοχή για την επικινδυνότητα της πολυκατοικίας

Προηγούμενη απαντητική επιστολή Δήμου Λεμεσού προς τον παραπονούμενο

Πηγή: LemesosPRESS.com

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here