ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται για απειλές για φόνο και ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Jorgo Rrenjolari, από την Αλβανία, 41 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις που διερευνώνται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η πρώτη υπόθεση, που διερευνάται από την ΥΚΑΝ, διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, στη Λεμεσό και αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Η δεύτερη υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού και αφορά αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο και απειλής βιαιοπραγίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 24 Ιουνίου 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, στο τηλέφωνο 25-805068 ή με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.