ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο συλλήψεις για παράνομη κατοχή περιουσίας και εργαλείων διάρρηξης 

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ στη Λεμεσό για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς για τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεμεσό, αντιλήφθηκαν προπορευόμενο όχημα χωρίς πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Στον οδηγό του οχήματος, έγινε σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Στη συνέχεια, αφού έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός εξήλθε από αυτό και τράπηκε σε φυγή, αλλά ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση από μέλος της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, προστίθεται σε αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για 28χρονο με συνοδηγό 35χρονο. Από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένας μπαλτάς με σιδερένια χειρολαβή, δύο κατσαβίδια, ένας κόπτης καλωδίων, καθώς και άλλα αντικείμενα. Και οι δύο συνελήφθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here