ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Τον κάρφωσε στο στήθος, δίπλα στην καρδιά- Διασωληνωμένος στο ΓΝ Λεμεσού

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό δύο τραυματισμένων προσώπων στην περιοχή της Επίχωσης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, φέρει βαθύ τραύμα στο άνω μέρος του στέρνου και τραύμα στην αριστερή θωρακοκοιλιακή χωρα, τα οποία φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο τραυματίας, αφού διασωληνώθηκε, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 21χρονος, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο επίσης φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού έγινε συρραφή του τραύματός του, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία γύρω στις 7.50μ.μ. χθες, ενώ ο 27χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στην περιοχή της Επίχωσης, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, τα οποία φέρονται να τους τραυμάτισαν με μαχαίρι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here