ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε “λαβράκια” η Αστυνομία- Δυο νεαροί θετικοί στο νάρκοτεστ και…

Δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 19 ετών, βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχους νάρκοτεστ που τους διενεργήθηκαν χθες βράδυ και τις πρωινές σήμερα στη Λεμεσό.

Στον πρώτο έλεγχο, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι ο 19χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο νάρκοτεστ.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στην κατοχή του 19χρονου, ανευρέθηκε ένα νάιλον σακουλάκι, που περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Ο 19χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και των τροχαίων αδικημάτων.

Ο δεύτερος έλεγχος έγινε λίγο πριν της δύο τα ξημερώματα, όταν μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι ο 20χρονος, οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο νάρκοτεστ.

Εντός του αυτοκινήτου του 20χρονου, ανευρέθηκε μια τηλεόραση για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης (υπόθεση ΤΑΕ Λεμεσού) για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τις εξετάσεις για τις δύο υποθέσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λεμεσού, η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here