ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν “στα πράσα” νεαρούς μέσα σε σπίτι να κλέβουν

Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα εντός κατοικίας μετά από πληροφορία για διάρρηξη
στη σύλληψη τριών προσώπων τα οποία εντόπισαν εντός κατοικίας, μετά από πληροφορία για διάρρηξη της, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, ενώ δύο από τους συλληφθέντες φέρεται να σχετίζονται με υποθέσεις απάτης που καταγγέλθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αστυνομία.

Η πληροφορία για πιθανή διάρρηξη κατοικίας στη Γερμασόγεια, λήφθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί σήμερα και μέλη της Αστυνομίας που μετέβηκαν άμεσο στο σημείο, εντόπισαν εντός της κατοικίας τρία πρόσωπα, συγκεκριμένα δύο άντρες ηλικίας 20 και 22 χρόνων και μία γυναίκα ηλικίας 20 χρόνων, τα οποία και συνέλαβαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εισόδου σε περιουσία.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, η 20χρονη διαμένει παράνομα στη Δημοκρατία, αφού η προσωρινή άδεια παραμονής της έχει λήξει, ενώ οι 20χρονος και 22χρονος καταζητούνταν από την Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης και συναλλαγής σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες, στις 9 αυτού του μήνα Ιουνίου, δύο γυναίκες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι μετά από διαφημιστική αγγελία που είχαν δει στο διαδίκτυο για ενοικίαση οικίας στην επαρχία Λεμεσού, συναντήθηκαν όπως ανέφεραν με τον 22χρονο, ο οποίος τους υπέδειξε την κατοικία τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά. Αφού συμφώνησαν για την ενοικίαση της οικίας, οι δύο παραπονούμενες πλήρωσαν προκαταβολικά τον 22χρονο, ωστόσο στη συνέχεια ο 22χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις με αποτέλεσμα να υποψιαστούν ότι τις εξαπάτησε.

Ακόμη μία γυναίκα, στις 12 Ιουνίου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, τον περασμένο Μάιο, συναντήθηκε με τον 22χρονο με τον οποίο συμφώνησε να της ενοικιάσει την οικία. Η παραπονούμενη επίσης πλήρωσε προκαταβολικά τον 22χρονο, ωστόσο έκτοτε ο 22χρονος δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές της κλήσεις, με αποτέλεσμα η ίδια να υποψιαστεί ότι αυτός την εξαπάτησε.
Κατά τη διερεύνηση των τριών υποθέσεων από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία τόσο εναντίον του 22χρονου, όσο και εναντίον του 20χρονου και αφού εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, αυτοί καταζητούνταν. Μετά τον εντοπισμό τους σήμερα, οι 22χρονος και 20χρονος συνελήφθησαν εκ νέου βάσει των Δικαστικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον τους και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

Υπό κράτηση τέθηκε και η 20χρονη, η οποία επανασυνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας και ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here