Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα – Πως αναμένεται να είναι τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σαββατοκυρίακο και τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 61 εκατοστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here